SZOLGÁLTATÁSAINK

ÍGY SEGÍTÜNK

A Made in India segítségével pénzt takaríthatsz meg és olyan partnerre teszel szert, aki védi az érdekeid. Hidat képezünk az indiai gyártók és a magyar vállalkozók között, amely mindkét fél számára megbízható és eredményes üzleti kapcsolatot tesz lehetővé. Tudd te is biztonságban az üzleted a Made in India csapatának támogatásával!

– mi vagyunk az EGY partner, akire szükséged van az indiai export tevékenységed

Találd meg megbízható gyártó partnered a Made in India segítségével!
Szolgáltatásunk során egyedülálló alapossággal ellenőrizzük partnereinket, így velünk garantáltan biztonságos együttműködést alakíthatsz ki.
Indiai gyártó partnereinket és hazai importőr ügyfeleinket egyaránt ellenőrizzük. A Made in India kizárólag olyan együttműködéseket támogat, amelyek mindkét fél számára elégedettséget hoznak.

A folyamatok egyszerűsítése 

– segítünk az adminisztrációban

– felgyorsítjuk és átláthatóbbá tesszük a folyamatot

– A szolgáltatás segítségével pénzt takaríthatsz meg, és olyan partnerre teszel szert általunk, aki védi az érdekeid, így velünk biztonságban tudhatod az üzleted. Hidat képezünk az indiai gyártók és a magyar vállalkozók között

Minden egy helyen!

 

 

Az indiai szabályozás áttekinthetetlensége és bonyolultsága miatt nem javasolt olyan jogi szakember tanácsa nélkül a szerződéskötés, aki megfelelően kvalifikált és jól ismeri az indiai piacot és jogot, valamint konkrét eseteket. Szakértői támogatást nyújtunk és levesszük ennek terhét a válladról.

Partnerek felkutatása 

Felkutatjuk számodra a legmegbízhatóbb indiai gyártókat! Megtaláljuk, összegyűjtjük és alapos ellenőrzésnek vetjük alá azokat a gyártókat, akiket aztán magyar partnereinkkel összekötünk.

A Made in India csapatának segítségével egyszerűbb és gyorsabb az indiai import tevékenységed ügyintézése!

Segítünk az adminisztrációban, felgyorsítjuk és átláthatóbbá tesszük az üzleti együttműködést. Az ismerkedéstől az első szállítmány biztonságos megérkezéséig végigkísérjük a folyamatot. Segítünk az ártárgyalásban, a termék, majd pedig a csomagolás ellenőrzésében és akár a logisztikában is.

– megtaláljuk, összegyűjtjük és alapos ellenőrzésnek vetjük alá azokat a gyártókat, akiket aztán magyar partnereinkkel összekötünk

A szolgáltatásunk jelenleg ingyenes a magyar cégeknek!

KIEMELT SZEKTOROK

India megkerülhetetlen szereplő a világgazdaságban, a külföldi beruházásokat támogató speciális adókedvezmények pedig tovább növelik a jelentőségét. Mára az outsourcing, a call centerek és egyéb back-office tevékenységek területén világszinten vezető szerepet tölt be. Mivel ez a világ második legnagyobb és legolcsóbb mobiltelefon-piaca, így a telekommunikációs szolgáltatások terén kiemelt szerepet tölt be.
Gyorsaság: rövid határidők, melyek betartását partnereink vállalják
Széles választék: a kiemelt szektorokban gyártó partnerek széles köréből választhatsz

Magasabb minőség

Kisebb és nagyobb mennyiség: megoldások kisebb üzletek, webshopok és országos hálózattal rendelkező kereskedők számára is

DIVAT

ÉLELMISZERIPAR

SZÉPSÉGIPAR

IT

KÉZMŰVES TERMÉKEK

NAPELEM

(inverter, akkumulátor)

AUTÓALKATRÉSZEK

AYURVEDIKUS TERMÉKEK