Miben segítünk neked?

Igényfelmérés

Egy indító beszélgetés keretében meghallgatjuk az elképzeléseid és közösen kiderítjük, milyen partner ideális a számodra.

Partnerek felkutatása

Összegyűjtjük a lehetséges partnereket a Te üzletedhez és alapos ellenőrzésnek vetjük őket alá, hogy biztoss lehess benne, minden elvárásodnak megfelelő, megbízható partnereket ajánlunk

Összekötünk titeket

Elindítjuk a kapcsolatfelvételt közted és a leendő partnerek között. Ebben a folyamatban is végig számíthatsz a támogatásunkra, segítünk az ártárgyalásban, olyan mértékben vonódunk be, amennyire szeretnéd.

Segítjük az indulásotokat

Akár a logisztika, vámkezelés vagy finanszírozás terén is tudunk segítséget nyújtani számodra. Aktívan részt veszünk a folyamatban, ameddig minden sínre nem kerül.

Készen ÁLLSZ?

KIEMELT SZEKTOROK

India megkerülhetetlen szereplő a világgazdaságban, a külföldi beruházásokat támogató speciális adókedvezmények pedig tovább növelik a jelentőségét. Mára az outsourcing, a call centerek és egyéb back-office tevékenységek területén világszinten vezető szerepet tölt be. Mivel ez a világ második legnagyobb és legolcsóbb mobiltelefon-piaca, így a telekommunikációs szolgáltatások terén kiemelt szerepet tölt be.
Gyorsaság: rövid határidők, melyek betartását partnereink vállalják
Széles választék: a kiemelt szektorokban gyártó partnerek széles köréből választhatsz

Magasabb minőség

Kisebb és nagyobb mennyiség: megoldások kisebb üzletek, webshopok és országos hálózattal rendelkező kereskedők számára is

DIVAT

ÉLELMISZERIPAR

SZÉPSÉGIPAR

IT

KÉZMŰVES TERMÉKEK

NAPELEM

(inverter, akkumulátor)

AUTÓALKATRÉSZEK

AYURVEDIKUS TERMÉKEK