Maszkoló szalagok

Disztribútort keresünk indiai gyártó partnerünknek!

Maszkoló szalagok

Ha indiai partnert választasz a gyártáshoz, akkor kiváló alapanyagokból készült termékeket kínálhatsz vásárlóidnak, melyeket a kedvező feltételek miatt remek áron tehetsz elérhetővé.

Növeld tovább a termékeid elismertségét: partnereink között számos olyan gyártót találsz majd, aki white label partnerként állítják elő a termékeket számodra.

Az indiai gyártás óriási előnye, hogy a kedvező munkabérek miatt a kézi előállítás is megfizethető.

A kézzel készült termékek még jobb minőséget tesznek lehetővé, ami tovább növeli a márkád piacképességét!

 

Az indiai szalaggyártás kiváló minőséget kínál kedvező áron, és így lehetővé teszi a cégeknek, hogy hatékony és megbízható szalagokat kínáljanak vásárlóik számára.

Partner cégünk is ugyanígy gondolkodik, és büszkék arra, hogy minőségi termékeket állítanak elő, melyek megfelelnek az iparági előírásoknak és vevőik magas elvárásainak.

Cégük több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szalaggyártás területén, és széles körű termékportfólióval rendelkezik.

Számos iparágban tevékenykednek, és különféle termékeket kínálnak, mint például maszkoló szalagok, BOPP szalagok, ragasztószalagok, alumínium szalagok és szilikon fóliák.

Céljuk, hogy partnereinkkel hosszú távú együttműködést építsenek ki, és segítsék őket abban, hogy minőségi szalagokat kínáljanak vásárlóik számára. Ehhez keresnek magyarországi disztribútort, akik segítenek nekik abban, hogy a magyar piacra juttassanak termékeikkel.

Mint disztribútor, Önnek lehetősége van arra, hogy széles körű vevői körrel dolgozzon együtt, és az indiai gyártás által kínált előnyöket kamatoztassa.

partnercégünknél például a kézi előállítás lehetősége is adott, amely lehetővé teszi, hogy egyedi és minőségi termékeket állítsanak elő, amelyek megfelelnek az Ön vevőinek magas elvárásainak.

A disztribútori együttműködés során partnercégünk nyújtja Önnek a minőségi termékeket, a csomagolást és a logisztikát, így Ön csak az értékesítéssel és a vevőkkel való kapcsolattartással kell, hogy foglalkozzon.

Emellett szakértői tanácsadást is nyújtanak Önnek a szalagok alkalmazásához és felhasználásához kapcsolódóan, így segítenek Önnek abban, hogy vevői elégedettek legyenek a termékeinkkel.

Ha Ön magyarországi disztribútori lehetőséget keres, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és együttműködésünk keretein belül tegyük elérhetővé