India előnyei más országokkal szemben

Miért jelent hatalmas lehetőséget az Indiában gyártott termékek importálása?

Az alacsony munkabérek miatt olyan kedvező óradíjat érhetsz el, amivel nem sok ország versenyezhet. Itt munkaerőhiányt sem fogsz tapasztalni, a források, a gyorsan ébredők számára szinte kimeríthetetlenek.

Az ország digitális infrastruktúrája mára a legfejlettebbek közé tartozik, amit a számos feldolgozóipari beruházás és az energetikai átállás is támogat.

A beruházásokat támogató, vállalkozásbarát környezet vonzó előnyt jelent. Nem véletlen a multinacionális vállalatok megnövekedett érdeklődése India iránt.

KIEMELT SZEKTOROK

India megkerülhetetlen szereplő a világgazdaságban, a külföldi beruházásokat támogató speciális adókedvezmények pedig tovább növelik a jelentőségét. Mára az outsourcing, a call centerek és egyéb back-office tevékenységek területén világszinten vezető szerepet tölt be. Mivel ez a világ második legnagyobb és legolcsóbb mobiltelefon-piaca, így a telekommunikációs szolgáltatások terén kiemelt szerepet tölt be.
Gyorsaság: rövid határidők, melyek betartását partnereink vállalják
Széles választék: a kiemelt szektorokban gyártó partnerek széles köréből választhatsz

Magasabb minőség

Kisebb és nagyobb mennyiség: megoldások kisebb üzletek, webshopok és országos hálózattal rendelkező kereskedők számára is

DIVAT

ÉLELMISZERIPAR

SZÉPSÉGIPAR

IT

KÉZMŰVES TERMÉKEK

NAPELEM

(inverter, akkumulátor)

AUTÓALKATRÉSZEK

AYURVEDIKUS TERMÉKEK