Miért India?

Rohamtempóban felfelé ívelő gyártással India megkerülhetetlen választás –
találd meg indiai beszállító partnered most, ne kerülj hátrányba.

India a megoldás a beszállítói igényeidre. India óriási gazdasági fellendülés kezdetén áll, az elemzők szerint 2030-ra a világ harmadik legnagyobb gazdasága lehet!

A fejlődés a szakértők előrejelzéseit is meghaladta a 2022-es év harmadik negyedévében, amikor 6,3%-os növekedést ért el a GDP. Az indiai kormány 2020 óta speciális adókedvezményekkel és más kedvező lehetőségekkel igyekszik támogatni a külföldi beruházásokat és fellendíteni az exportot. Most minden adott, hogy Indiából kezdj importálni!

KIEMELT SZEKTOROK

India megkerülhetetlen szereplő a világgazdaságban, a külföldi beruházásokat támogató speciális adókedvezmények pedig tovább növelik a jelentőségét. Mára az outsourcing, a call centerek és egyéb back-office tevékenységek területén világszinten vezető szerepet tölt be. Mivel ez a világ második legnagyobb és legolcsóbb mobiltelefon-piaca, így a telekommunikációs szolgáltatások terén kiemelt szerepet tölt be.
Gyorsaság: rövid határidők, melyek betartását partnereink vállalják
Széles választék: a kiemelt szektorokban gyártó partnerek széles köréből választhatsz

Magasabb minőség

Kisebb és nagyobb mennyiség: megoldások kisebb üzletek, webshopok és országos hálózattal rendelkező kereskedők számára is

DIVAT

ÉLELMISZERIPAR

SZÉPSÉGIPAR

IT

KÉZMŰVES TERMÉKEK

NAPELEM

(inverter, akkumulátor)

AUTÓALKATRÉSZEK

AYURVEDIKUS TERMÉKEK